Nybo og Kisebærhaven

Boligen
Kirsebærhaven og Nybo rummer hver 10 plejeboliger. Boligerne i Nybo og Kirsebærhaven består af lejligheder med stue, tekøkken, soveværelse og badeværelse.

Til hver plejeboligenhed er der terrasse med grill og en lille have.

Lejligheden er din og udlejes af Boligselskabet Sct. Jørgen i Viborg, Brovej 18 8800 Viborg, tlf. 87925925. Du betaler et indskud og underskriver en lejekontrakt. Lejeloven gælder i alle lejligheder.

Mad 
I Kirsebærhaven og Nybo leveres maden fra Madservice Viborg. Maden tilberedes i afdelingens køkken, så duften kan sprede sig og skabe god appetit hos beboerne. De beboere, der har lyst at hjælpe til med tilberedningen, er velkomne til det. Madservice inddrager også gerne beboerne i madplanen, hvor deres ønsker medtages.

Aktiviteter
Vi tilstræber, at dagligdagen ligner den dagligdag, du havde før, du kom her.

Vi synger og spiller spil sammen, bankospil, viser film og tilstræber, at der skal være mange hyggestunder i hverdagen. En cykeltur på vores duo-cykel er også til stor fornøjelse, hvad end det er for hyggens eller træningens skyld. Hver tirsdag arrangeres der bustur med vores bus - og som beboer er man velkommen til at foreslå flere busture, hvis det ønskes.

Vi laver arrangementer, der følger året. F.eks. vores ”store rengørings/hyggedag”, hvor vi inviterer pårørende med klud og spand til at hjælpe med at gøre hovedrent i lejlighederne. Efter anstrengelserne inviterer vi på fælles spisning og til hyggeligt samvær.

Sidst opdateret: 14.01.2019